Terug

Volg Vandaag Inside

Gutiérrez en PSV kunnen opgelucht adem halen

Gutiérrez en PSV kunnen opgelucht adem halen

23 juni 2019, 09:58

De blessure die Erick Gutiérrez heeft opgelopen in het duel van Mexico met Canada op de Gold Cup valt mee. De middenvelder van PSV is slechts twee weken uitgeschakeld, meldt de voetbalbond van Mexico. Hij kampt met een spierblessure aan zijn rechterdijbeen.

Gutiérrez viel donderdag al in de eerste helft van de wedstrijd tegen Canada uit (3-1). De clubarts van Mexico vreesde dat de middenvelder een scheurtje in een hamstring had opgelopen.

In dat geval was hij vier tot acht weken uitgeschakeld geweest. Gutiérrez was dan niet meer in actie gekomen op de Gold Cup. Hij had ook de voorbereiding van PSV op het nieuwe seizoen gemist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.