Terug

Volg Vandaag Inside

Gullit ziet lastige situatie bij Barcelona: 'Heb beetje medelijden met Ronald'

Gullit ziet lastige situatie bij Barcelona: 'Heb beetje medelijden met Ronald'

1 mrt 2021, 12:23

Ruud Gullit geeft in gesprek met de Spaanse sportkrant Marca zijn mening over het functioneren van Ronald Koeman bij FC Barcelona. ‘Hij kon niet op een slechter moment instappen dan nu’, zo ziet Gullit.

‘Ik heb een beetje medelijden met Ronald. Zijn grote passie was ooit om coach van Barcelona te worden. Maar hij kon niet op een slechter moment instappen dan nu met de problemen die Barcelona nu heeft.’ FC Barcelona kent torenhoge schulden. Financieel staat de club er erg slecht voor. Om, onder andere, die reden moest Luis Suárez aan het begin van dit seizoen de club verlaten.

‘Zijn grootste problemen was om Suárez weg te sturen. Ik denk niet dat dat zijn idee was, maar dat het van boven kwam. Messi was daar niet blij mee. Het was dus een heel moeilijk moment voor hem. Ik hoop dat hij het op het goede spoor krijgt. Als hem dat lukt, zou dat de beste prestatie zijn die hij ooit heeft neergezet’, zo antwoordt Gullit.

De oud-voetballer van onder meer Feyenoord en AC Milan gaat ook nog even in op de prestaties van Frenkie de Jong. ‘Soms speelt hij de sterren van de hemel en soms speelt hij niet best. Maar het is een fantastische speler en je moet hem op de juiste manier gebruiken. Hij is echt heel goed maar kwam ook op een moeilijk moment bij de club. Hij vecht ervoor en is zijn plek aan het vinden.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.