Terug

Volg Vandaag Inside

Gullit over titelrace: 'Zij kunnen het beslissen!'

Gullit over titelrace: 'Zij kunnen het beslissen!'

4 mrt 2020, 18:00

Ruud Gullit heeft zich in gesprek met FOX Sports uitgelaten over de titelrace in de Eredivisie. De ex-Feyenoorder ziet een belangrijke rol weggelegd voor zijn oude club.

Vandaag opende hij samen met Frank Rijkaard een nieuw Cruyff Court op het Balboaplein in Amsterdam West. Op deze locatie trapten de 2 ex-AC Milan spelers hun eerste balletjes.

Volgens Gullit kan Feyenoord de titelrace beslissen. De Rotterdammers spelen namelijk nog tegen de nummer 1 en 2 uit de competitie. De oud-voetballer zelf hoopt dat de club uit Rotterdam er met de titel ervandoor gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.