Terug

Volg Vandaag Inside

Gündoğan reageert op uitspraken van Yves Gijrath in VI Vandaag: 'Bewaar je smerige roddels'

Gündoğan reageert op uitspraken van Yves Gijrath in VI Vandaag: 'Bewaar je smerige roddels'

22 feb 2022, 20:50

Nilüfer Gündoğan heeft gereageerd op de uitspraken van mediazakenman Yves Gijrath in VI Vandaag. Gijrath was vrijdagavond te gast bij Johan, Wilfred en René en vertelde wat volgens hem de ware reden zou zijn achter het vertrek van Gündoğan bij Volt.

Gündoğan werd onlangs door haar partij geschorst vanwege grensoverschrijdend gedrag. Ze is nog lid van de Tweede Kamer, maar neemt op aandringen van haar partij geen deel aan debatten. De aard van de beschuldigingen laat de partij in het midden. Volgens Volt is dat nodig om een veilige sfeer te creëren voor melders.

Gijrath zou via twee bronnen binnen Volt hebben vernomen dat er twee klachten zijn binnengekomen van jonge dames uit de partij wegens grensoverschrijdend seksueel gedrag. 'Seksueel grensoverschrijdend gedrag. De eerste vrouwelijke MeToo-kwestie in Nederland. Dit is het verhaal Wilfred', vertelde de mediazakenman over de schorsing van Gündoğan.

'Dank aan iedereen die mijn stilte respecteert. Dank aan alle steun. En Yves Gijrath moet zijn smerige roddels voor zijn perverse fantasieën bewaren', reageert Gündoğan dinsdag via Twitter op het verhaal van Gijrath. 'Of ik stappen ga nemen jegens zijn laster weet ik nog niet. Fijne avond en zodra ik wil, vertel ik meer. Liefs voor jullie.'

'Gundogan geschorst na seksueel grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwelijke medewerkers'
2:37
'Gundogan geschorst na seksueel grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwelijke medewerkers'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.