Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola zet Sané onder druk

Guardiola zet Sané onder druk

18 juli 2019, 12:04

Pep Guardiola hoopt dat Leroy Sané bij Manchester City blijft, maar alleen als de Duitse vleugelspits dat zelf ook graag wil. "Ik wil met spelers werken die hier graag willen spelen. Als ze dat niet willen, dan moeten ze maar weggaan", zei de Spaanse manager na de gewonnen oefenwedstrijd in China tegen West Ham United (4-1).

Sané nam tegen de Londense club als invaller een assist voor zijn rekening. De 23-jarige Duitser moest weer beginnen op de bank, de plek waar Sané naar eigen zeggen veel te vaak zit. Hij staat dan ook niet te trappelen om zijn contract, dat tot medio 2021 loopt, te verlengen. "We hebben hem vorig jaar een aanbod gedaan", zei Guardiola. "Leroy is een geweldige speler met ongelooflijk veel kwaliteit. Maar ik wil alleen spelers hebben die hier willen blijven."

Sané staat nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München, dat opvolgers zoekt voor de vleugelspitsen Arjen Robben (gestopt) en Franck Ribéry (weg). De Duitse kampioen zou al een bod van 80 miljoen euro hebben gedaan, maar City wil meer geld hebben voor Sané.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.