Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola wilde Neuer op middenveld zetten bij Bayern München

Guardiola wilde Neuer op middenveld zetten bij Bayern München

5 feb 2020, 10:41

Pep Guardiola was in zijn periode als trainer van Bayern München van plan om keeper Manuel Neuer eenmalig als middenvelder op te stellen. Die openbaring deed voorzitter Karl-Heinz Rummenigge in een tijdschrift voor fans van Bayern.

De 48-jarige Guardiola - van 2013 tot 2016 werkzaam in Duitsland - wilde zijn keeper laten meedraaien in een wedstrijd om des keizers baard, na het veiligstellen van het kampioenschap.

"Het was moeilijk voor mij om Pep op andere gedachten te brengen. Het zou door sommige clubs misschien als arrogantie kunnen worden gezien", zei Rummenigge over 'De Filosoof'.

Guardiola werd drie keer achter elkaar landskampioen met Bayern, waarna hij in 2016 naar Manchester City vertrok.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.