Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola wil twijfels wegnemen bij spelers

Guardiola wil twijfels wegnemen bij spelers

27 dec 2018, 09:53

LEICESTER (ANP) - Coach Pep Guardiola van titelhouder Manchester City wil zo snel mogelijk de huidige onzekerheid bij zijn spelers wegnemen. ,,De feiten liegen niet'', zei de Spanjaard na het verlies bij Leicester City (2-1). ,,We hebben drie nederlagen in de laatste vier competitiewedstrijden geïncasseerd. Dat zorgt voor twijfels bij mijn spelers over onze kansen op prolongatie van de landstitel. Die kunnen we maar op één manier wegnemen: door weer te gaan winnen.''

Manchester City sloot de eerste competitiehelft in de Premier League af op de derde plaats, met zeven punten minder dan Liverpool en één punt minder dan Tottenham Hotspur. ,,We moeten accepteren dat er momenteel twee teams beter zijn. Maar ik ben niet vergeten wie we zijn en hoe goed we kunnen zijn. We moeten nu niet kijken naar Liverpool of Tottenham. We moeten voorlopig alleen naar onszelf kijken. Het is een kwestie van verbeteren, als individu en als team. We moeten gewoon de eerstvolgende wedstrijd winnen, met een succesvolle reeks als doel.''

City speelt zondag uit tegen Southampton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.