Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola wil bij City blijven

Guardiola wil bij City blijven

23 dec 2019, 17:52

Als het aan Pep Guardiola ligt, is hij ook volgend seizoen trainer van Manchester City. De 48-jarige Guardiola is bezig aan zijn vierde seizoen bij City en hij was als trainer nooit langer dan vier jaar werkzaam bij een club.

"Ik voel me ongelooflijk goed hier. Maar ik moet maar zien of ik een nieuw contract verdien", aldus Guardiola. "Het niveau is heel erg omhooggegaan, net als de verwachtingen. We moeten zien of we daarmee kunnen omgaan. Het is niet alleen aan mij. Nu hebben we wat tijd voor de familie en daarna gaan we ons voorbereiden op het duel met de Wolves. We hebben nog de tijd om erover na te denken."

Guardiola was van 2008 tot 2012 trainer van FC Barcelona en vervolgens drie seizoenen bij Bayern München. In 2016 trad hij in dienst bij City, waar hij twee keer de landstitel veroverde en één keer de FA Cup. City is dit seizoen een van de kanshebbers voor het winnen van de Champions League. Vorig seizoen was Tottenham Hotspur in de kwartfinales over twee duels te sterk.

VIDEO - René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'

René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'
3:53
René lacht om trui Guardiola: 'Dat is niet goed!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.