Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola vreest De Bruyne tijd kwijt te zijn

Guardiola vreest De Bruyne tijd kwijt te zijn

2 mrt 2019, 19:58

BOURNEMOUTH (ANP) - Pep Guardiola vreest Kevin De Bruyne een tijdje kwijt te zijn. De Belgische spelmaker van Manchester City strompelde in de gewonnen uitwedstrijd tegen Bournemouth (0-1) kort voor rust van het veld. ,,Hij heeft een klein spierprobleem met zijn hamstring'', zei de Spaanse trainer van City. ,,Kevin zal er een tijdje uit liggen.''

De Bruyne leek zich op het middenveld te verstappen, zonder tegenstander in de buurt, toen hij de bal naar voren wilde spelen. De Belg liep dit seizoen al twee keer een knieblessure op en miste daardoor al heel wat wedstrijden. Hij voegt zich in de ziekenboeg van City bij onder anderen Aymeric Laporte en Fernandinho.

Verdediger John Stones ging kort na rust van het veld, volgens Guardiola uit voorzorg. De Engelsman is net terug van een blessure. ,,Als je 25 wedstrijden speelt in 92 dagen tijd, dan heb je ook amper tijd om te herstellen'', aldus de manager.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.