Terug

Volg Vandaag Inside

'Guardiola voor vier jaar naar Juventus'

'Guardiola voor vier jaar naar Juventus'

23 mei 2019, 13:32

Volgens het Italiaanse persbureau AGI wordt niemand minder dan Pep Guardiola de nieuwe trainer van Juventus. Guardiola, die nu nog onder contract staat bij Manchester City, moet de Italiaanse Massimiliano Allegri opvolgen.

Guardiola won afgelopen seizoen vier prijzen met The Citizens: De League Cup, de FA Cup, de Community Shield en de landstitel.

De Spanjaard zou bij de Oude Dame een contract voor vier jaar tekenen en een slordige 24 miljoen euro per jaar gaan verdienen. AGI denkt dat Guardiola op vrijdag 14 juni gepresenteerd zal worden, aangezien alle rondleidingen door het stadion op die dag zijn geschrapt.

Massimiliano Allegri gaat ondanks een doorlopend contract niet verder als trainer van Juventus. Dat maakte de Italiaanse club onlangs bekend in een korte verklaring. Allegri wordt in Italiaanse media gelinkt aan Paris Saint-Germain, waar hij Thomas Tuchel zou moet opvolgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.