Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola verliest, maar 'geen offday'

Guardiola verliest, maar 'geen offday'

8 dec 2018, 23:00

LONDEN (ANP) - Manchester City-coach Pep Guardiola wilde tegen de BBC niet spreken over een offday van zijn spelers in de 2-0-nederlaag bij Chelsea. ,,Als je dat denkt, dan heb je de wedstrijd niet gezien. In de eerste helft waren we heel goed. Ik heb daarover niets te klagen. We wilden winnen, maar we kregen een goal tegen. Dat kan."

Volgens de Spaanse coach van City hebben ploegen van dit niveau in Engeland en in de Champions League soms maar een halve kans nodig om te scoren. ,,En dat gebeurde."

Chelsea-coach Maurizio Sarri was heel blij met de zege en vooral met de getoonde mentaliteit van zin spelers. ,,We speelden met veel overtuiging en de juiste hoeveelheid agressie. De verdediging had het in de eerste helft lastig, maar na het doelpunt en in de tweede helft begonnen we heel goed. Uiteindelijk verdienden we de overwinning. Zo moeten mijn spelers blijven doorgaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.