Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola verlengt contract bij Manchester City

Guardiola verlengt contract bij Manchester City

19 nov 2020, 15:11

Pep Guardiola blijft langer bij Manchester City. De topclub uit de Engelse Premier League heeft laten weten dat de Spanjaard zijn contract heeft verlengd tot 2023. De oud-coach van FC Barcelona en Bayern München is al sinds 2016 actief bij City.

Manchester City liet weten bijzonder tevreden te zijn over Guardiola, die 181 van de 245 onder zijn leiding gespeelde wedstrijden won. Dat leidde onder meer tot het behalen van acht hoofdprijzen. Alleen de Champions League ontbreekt nog op de erelijst.

Guardiola: "Sinds ik hier kwam voel ik me thuis. In de stad, bij de spelers, de staf, de supporters, het bestuur en de eigenaar van de club. Gezamenlijk hebben we veel gewonnen, veel doelpunten gemaakt en mooie wedstrijden gespeeld. Daar zijn we heel trots op."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.