Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola verlaat City alleen bij ontslag

Guardiola verlaat City alleen bij ontslag

9 mrt 2019, 23:35

MANCHESTER (ANP) - Pep Guardiola heeft geen enkele intentie om Manchester City komende zomer te verlaten. De Spaanse manager las de afgelopen dagen in Italiaanse media dat hij komende zomer naar Juventus zou gaan, om daar Massimiliano Allegri op te volgen.

,,Ik weet hoe het tegenwoordig werkt met de sociale media, maar ik snap niet waarom de media zomaar wat zeggen'', zei Guardiola na de zege van zijn ploeg op Watford (3-1). ,,Mijn contract hier loopt nog twee jaar door. Ik ga nergens anders heen, of ze moeten me ontslaan. Als ze willen dat ik blijf, dan blijf ik'', zo doelt hij op de Aziatische eigenaren van de Engelse kampioen.

Guardiola (48) werkt sinds 2016 bij Manchester City, waarmee hij vorig seizoen de Premier League won. De Catalaan vierde eerder grote successen met FC Barcelona en Bayern München. Zelf speelde Guardiola een paar jaar in Italië, bij Brescia en AS Roma.

Allegri leidde Juventus vier keer achter elkaar naar de 'dubbel' in Italië. Zijn contract in Turijn loopt nog een jaar door. Allegri zei onlangs dat hij na het seizoen met de clubleiding gaat praten over de toekomst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.