Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola sluit ontslag niet uit bij verlies tegen Real

Guardiola sluit ontslag niet uit bij verlies tegen Real

13 feb 2020, 16:57

Trainer Pep Guardiola denkt dat zijn baan wel eens op het spel kan komen te staan als Manchester City dit seizoen de Champions League niet wint. Dat zegt hij in de aanloop naar de twee duels met Real Madrid in de achtste finale van de koningsklasse van het Europese clubvoetbal.

Guardiola won de Champions League in 2011 al eens met FC Barcelona. "En ik droom er over om die prijs weer te winnen", zei hij. "Ik ga genieten van de voorbereiding op beide duels met Real. Dat zijn de mooiste momenten van mijn beroep. Dan moet ik bedenken hoe we Real kunnen verslaan. Maar als dat niet lukt, dan kan zo maar de voorzitter of directeur naar me toe komen en zeggen dat ik word ontslagen. Dan zou ik zeggen, het was me een groot genoegen. Ik weet niet of het gebeurt, maar het zou zo maar kunnen. Het zou niet de eerste keer zijn."

Guardiola won sinds 2016 vijf prijzen met Manchester City, waaronder twee landstitels. Hij kwam met zijn Engelse ploeg nooit verder dan een plaats in de kwartfinale van de Champions League. City staat op dit moment tweede in de Premier League, met maar liefst 22 punten minder dan koploper Liverpool.

Manchester City gaat op 26 februari op bezoek bij Real Madrid. De return staat voor 17 maart uitgeschreven.

De Champions League zie je (vanaf 18 februari weer) bij Veronica of via de online-kanalen van Veronica Inside.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.