Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola mist 'killerinstinct' bij Manchester City

Guardiola mist 'killerinstinct' bij Manchester City

20 dec 2020, 10:38

Coach Pep Guardiola van Manchester City is gefrustreerd over het gebrek aan scorend vermogen bij zijn team. "Ze moeten een killerinstinct ontwikkelen voor het doel als we nog mee willen doen om de titel", zei de Spaanse coach na de benauwde zege van 1-0 op Southampton.

De enige goal kwam van Raheem Stirling, maar Kevin De Bruyne, Bernardo Silva en Riyadh Mahrez misten opgelegde kansen. City heeft dit seizoen pas 19 doelpunten gemaakt in 13 Premier Leagueduels. Vorig jaar stond de teller na zoveel wedstrijden op 37.

"Het doel is wedstrijden winnen en zo snel mogelijk het gat naar de koplopers dichten. Maar we missen voorin het momentum en het blijft worstelen als we deze impasse niet doorbreken en meer doelpunten gaan maken", aldus Guardiola. City staat zesde met 23 punten, 8 minder dan koploper Liverpool.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.