Terug

Volg Vandaag Inside

Guardiola: Europa moeilijker dan Engeland

Guardiola: Europa moeilijker dan Engeland

28 nov 2018, 09:22

LYON (ANP) - Trainer Pep Guardiola van Manchester City is vooral opgelucht dat zijn ploeg zich heeft verzekerd van een plek bij de laatste zestien in de Champions League. ,,We hebben het in Europa veel moeilijker dan in Engeland. We treffen betere spelers, het pressiespel gaat minder makkelijk. Kortom, de Champions League is geen makkie'', zei de Spaanse coach na de moeizame 2-2 tegen Olympique Lyon. Het verdiende punt met het gelijke spel was voldoende voor Manchester City om zich te plaatsen voor de knock-outfase.

Manchester City won vorig seizoen de Premier League met 100 punten en meer dan 100 doelpunten en ook dit seizoen voeren de 'Citizens' ongeslagen de ranglijst aan in Engeland. De enige nederlaag dit seizoen werd in de Champions League geleden, dat was in september de thuiswedstrijd tegen Olympique Lyon tegen (1-2). ,,Lyon is een van de moeilijkste ploegen waar we ooit tegen gespeeld hebben. Fysiek ijzersterk en zeer sterk in de counter. We hebben karakter getoond door twee keer van een achterstand terug te komen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.