Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester City richt zich op tweede plaats

Manchester City richt zich op tweede plaats

20 jan 2020, 17:40

Manchester City gaat zich richten op de tweede plaats in de Premier League en op goede resultaten in de bekertoernooien. Koploper Liverpool ligt volgens City-coach Pep Guardiola in de competitie te ver voor om nog in te halen.

Titelverdediger ManCity staat zestien punten achter op Liverpool dat ook nog een wedstrijd tegoed heeft. "We kunnen er niet omheen dat Liverpool buitengewoon goed is als je kijkt naar het voetbal en de resultaten", zei Guardiola vooraf aan het competitieduel met Sheffield United van dinsdag. "Elke dag denk ik 24 uur aan wat wij doen en wat we beter kunnen doen, dus ik laat me niet afleiden door andere teams."

Volgens de trainer moet er elke dag iets spannends zijn om door te gaan en jezelf te verbeteren. "Ons doel is om tweede te worden en ons te verbeteren voor de knock-outwedstrijden die we in de andere toernooien moeten spelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.