Terug

Volg Vandaag Inside

'Agüero is onvervangbaar'

'Agüero is onvervangbaar'

27 dec 2019, 09:15

Pep Guardiola ziet het als zijn grootste opdracht een aanvaller te vinden die Sergio Agüero kan opvolgen. "Dat is bijna onmogelijk, want Sergio is onvervangbaar", aldus de Spaanse manager van de regerend kampioen van de Premier League.

De Argentijn Agüero speelt sinds 2011 voor Manchester City en is clubtopscorer aller tijden met 244 doelpunten. Zijn contract loopt af in 2021. "Ik heb met heel wat sterspelers gewerkt, maar ik ken niemand die zo bescheiden is als hij. Hij aanvaardt zonder tegenspraak mijn beslissingen, ook als ze niet gunstig zijn voor hem. Dat zie je niet vaak bij de grote voetballers."

Guardiola heeft nog niet echt met de 31-jarige Agüero gesproken over zijn toekomst. "Ik hoop stilletjes dat hij blijft, maar veel zal afhangen van zijn fysieke gesteldheid en uiteraard zijn eigen wensen."

Agüero, dit seizoen tot dusver goed voor dertien treffers, is hersteld van een dijbeenblessure en beschikbaar voor het uitduel vrijdagavond met Wolverhampton Wanderers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.