Terug

Volg Vandaag Inside

Grote opluchting bij PSV-trainer Faber na zege op Willem II

Grote opluchting bij PSV-trainer Faber na zege op Willem II

8 feb 2020, 23:39

De opluchting bij PSV was zaterdag in het hele stadion merkbaar. De Eindhovenaren behaalden tegen Willem II (3-0) de eerste zege van het jaar. "Je kunt blijven praten tot je een ons weegt, maar je moet wedstrijden gaan winnen. Dit is een belangrijke avond. Ik ben blij, maar vooral heel erg opgelucht", zei trainer Ernest Faber.

PSV kwam voor rust op voorsprong via Denzel Dumfries. Na rust had de thuisploeg het even moeilijk. "De tweede helft waren we matig aan de bal. We gaven het initiatief uit handen. Gelukkig zijn we daarna weer stabiel gebleven en hebben we de voorsprong kunnen uitbouwen", vond Faber. "We zijn er nog niet, maar laat het een start zijn van een reeks betere wedstrijden dan we de laatste maanden hebben laten zien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.