Terug

Volg Vandaag Inside

Grote blunder WK-organisatie: fans konden zonder kaartje naar Senegal - Nederland

Grote blunder WK-organisatie: fans konden zonder kaartje naar Senegal - Nederland

22 nov 2022, 09:21

De organisatie van het WK in Qatar heeft al de nodige opstartproblemen gehad, zo lag het ticketsysteem er maandag lange tijd uit en dat zorgde voor veel problemen. Veel fans konden hierdoor de wedstrijd tussen Senegal en Nederland gratis bezoeken. Dat schrijft het Spaanse Marca.

Aan het begin van de wedstrijd was het Al Thumama-stadion nog vrij leeg, maar gedurende de wedstrijd werd het steeds voller. Nu blijkt dus dat niet iedereen in het bezit was van een geldig ticket.

Door de storing in het ticketsysteem, gingen de deuren van de stadions open voor vele fans die alleen in het bezit waren van een aanvraag die als visum geldt in Qatar. Dit visum moet je aanvragen als je een ticket hebt voor één van de 64 WK-wedstrijden.

Marca heeft een video gepubliceerd waarin fans ongestoord het stadion in kunnen lopen en ook een stoeltje kunnen uitzoeken. Geen enkele steward vraagt de fans naar hun ticket of stoelnummer. Ook bij het duel tussen Engeland en Iran waren er dezelfde problemen met de ticketing.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.