Terug

Volg Vandaag Inside

Grootverdiener Özil betaalt salaris ontslagen Arsenal-mascotte

Grootverdiener Özil betaalt salaris ontslagen Arsenal-mascotte

7 okt 2020, 23:47

Mesut Özil, een van de grootverdieners binnen de selectie van Arsenal, gaat het salaris van de ontslagen mascotte van zijn club uit eigen zak betalen. Dat belooft de voetballer op Twitter. Zijn bericht wordt met gejuich ontvangen door de Arsenal-fans.

Jerry Quy, de man achter de Arsenal-mascotte Gunnersaurus en sinds 1993 bij iedere thuiswedstrijd aanwezig, kreeg maandag slecht nieuws. De club uit Londen wilde hem wegbezuinigen vanwege teruglopende inkomsten door de coronacrisis. Dat nieuws schoot bij de achterban van Arsenal in het verkeerde keelgat.

En ook bij Özil, die een genereus statement deed op Twitter. "Ik was zo verdrietig dat Jerry Quy, oftewel onze beroemde en trouwe mascotte Gunnersaurus en integraal onderdeel van onze club, werd ontslagen na 27 jaar. Daarom bied ik aan om het volledige salaris van onze grote groene man te vergoeden, zolang ik een Arsenal-speler ben, zodat Jerry zijn baan kan voortzetten waar hij zo van houdt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.