Terug

Volg Vandaag Inside

Groninger volgt Krüzen op bij Jong Oranje

Groninger volgt Krüzen op bij Jong Oranje

27 feb 2019, 13:43

ZEIST (ANP) - Marcel Groninger gaat weer aan de slag als assistent van trainer Erwin van de Looi. De 48-jarige Groninger is door de KNVB aangesteld als assistent-coach van Jong Oranje. Hij volgt Hendrie Krüzen op die deze winter naar Leverkusen vertrok om assistent te worden van Peter Bosz bij Bayer Leverkusen. Groninger tekent een contract tot december 2020.

De in Groningen geboren trainer en oud-speler van FC Groningen was van 2013 tot 2018 als assistent in functie bij de club. Daar werkte hij samen met hoofdtrainer Van de Looi. Die werd in mei vorig jaar aangesteld als bondscoach van Jong Oranje.

,,We weten wat we aan elkaar hebben. Tijdens onze periode bij Groningen hebben we de KNVB-beker gewonnen. Ik ben ervan overtuigd dat wij ook bij Jong Oranje iets moois kunnen neerzetten", zegt Groninger wiens contract bij plaatsing voor het EK van 2021 wordt verlengd tot de zomer van dat jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.