Terug

Volg Vandaag Inside

Groningen wint in Emmen na late goal Hrustić

Groningen wint in Emmen na late goal Hrustić

3 aug 2019, 22:35

Dankzij een laat doelpunt van Ajdin Hrustić heeft FC Groningen de uitwedstrijd tegen FC Emmen gewonnen. Het duel leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de 87e minuut zorgde de Australiër voor de eindstand: 0-1.

Hrustić kreeg de bal door het centrum aangespeeld van Ramon Pascal Lundqvist en met links wipte hij de bal beheerst over de uitkomende doelman Dennis Telgenkamp heen. Vervolgens gaf hij de bal op de doellijn het beslissende zetje.

Vorig seizoen viel er in het duel tussen de twee clubs uit het noorden ook maar één goal. Toen won Emmen dankzij een doelpunt van Michael Chacon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.