Terug

Volg Vandaag Inside

Groningen-speler Suslov zoekt in catacomben confrontatie met matchwinner Van Kaam

Groningen-speler Suslov zoekt in catacomben confrontatie met matchwinner Van Kaam

27 jan 2023, 00:00

Opmerkelijke beelden uit de spelerstunnel bij FC Groningen na de 0-1 nederlaag tegen SC Cambuur. Tomás Suslov zocht na het duel namelijk de confrontatie met Daniël van Kaam, oud-speler van de Trots van het Noorden.

Groningen-speler Suslov stond de wachten in de spelerstunnel en gaf vervolgens Van Kaam een duw, die Cambuur de overwinning bezorgde en daarmee zijn oude club dieper in de problemen heeft gebracht.

Van Kaam zei na afloop van de wedstrijd het volgende over het voorval: "Ik weet hoe hij is, hij is best wel overdreven daarin. Ik had het helemaal niet gemerkt. Blijkbaar ben ik geduwd. Ik vind dat ik gewoon mag juichen als ik scoor", aldus de Cambuur-speler tegenover OOG TV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.