Terug

Volg Vandaag Inside

Groningen met drie debutanten tegen Heracles

Groningen met drie debutanten tegen Heracles

19 jan 2019, 21:01

GRONINGEN (ANP) - Drie van de zes in de winterstop aangetrokken spelers hebben zaterdag een basisplaats bij de eerste competitiewedstrijd van FC Groningen in het nieuwe jaar. De huurlingen Iliass Bel Hassani, Thomas Bruns en Kaj Sierhuis mogen van trainer Danny Buijs vanaf het begin meedoen tegen Heracles Almelo.

Aanvallers Paul Gladon en Mo El Hankouri, die woensdag pas aan de selectie werden toegevoegd, zitten op de reservebank. De Japanner Ko Itakura, de zesde nieuweling bij de Groningers, ontbreekt nog.

FC Groningen behaalde vijftien punten uit de eerste zeventien competitiewedstrijden en staat voorlopig op de zestiende positie. Tegenstander Heracles is de nummer zeven van de ranglijst. In oktober won Heracles in eigen stadion met 4-1 van FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.