Terug

Volg Vandaag Inside

Groeneveld langer aan de kant bij Club Brugge

Groeneveld langer aan de kant bij Club Brugge

22 nov 2018, 17:57

BRUGGE (ANP) - Arnaut Danjuma Groeneveld keert voorlopig nog niet terug op het voetbalveld. De enkelblessure die de buitenspeler vorige maand opliep bij een training van het Nederlands elftal, is ernstiger dan ze eerder leek.

,,Hij zal er nog een tijdje uit zijn. Hij moet nu hard werken om sterker terug te komen. Wij moeten in de tussentijd andere oplossingen vinden'', zegt trainer Ivan Leko op de site van Club Brugge.

Groeneveld debuteerde in oktober voor Oranje als invaller in het duel met Duitsland in de Nations League (3-0). In de oefenwedstrijd tegen België (1-1) was hij enkele dagen later basisspeler en tekende hij voor de gelijkmaker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.