Terug

Volg Vandaag Inside

'Groen licht: voetbalkantines vanaf 1 juli definitief open'

'Groen licht: voetbalkantines vanaf 1 juli definitief open'

22 juni 2020, 18:20

De corona-versoepelingen die gepland staan voor 1 juli kunnen doorgaan, melden Haagse bronnen aan het AD. Dat beteken dat ook de voetbalkantines vanaf dat moment definitief open kunnen.

Het Outbreak Management Team kwam vandaag bij elkaar om te overleggen. Het kabinet moet nog groen licht moet geven, maar zij volgen doorgaans het advies van het Outbreak Management Team. Vanaf 1 juli zijn de voetbalkantines dus geopend!

Iedere voetbalclub heeft er één: de kantineheld. Ook deze helden kunnen weer rustig een biertje drinken op de sportclub. Johan zag tijdens het Bavaria Zo. moment hoe zo'n kantineheld van de bar viel. Bekijk hieronder het fragment!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.