Terug

Volg Vandaag Inside

Griezmann voorkomt puntenverlies Atlético

Griezmann voorkomt puntenverlies Atlético

15 dec 2018, 19:20

VALLADOLID (ANP) - Antoine Griezmann heeft zaterdag in zijn 300e wedstrijd in de Spaanse competitie de hoofdrol gepakt. De Franse aanvaller van Atlético Madrid maakte in de uitwedstrijd tegen Real Valladolid twee doelpunten en ook gaf hij de assist bij een treffer. Atlético won daardoor met 2-3.

Het elftal van trainer Diego Simeone leek op weg naar een eenvoudige overwinning. Halverwege leidden de Madrilenen met 0-2 door doelpunten van Nikola Kalinic en Griezmann. De thuisploeg knokte zich terug en kwam langszij. In de 57e minuut scoorde eerst Fernando Calero en kort daarna werkte Saúl de bal achter zijn eigen keeper.

Griezmann nam in de 80e minuut de winnende treffer voor zijn rekening en zorgde er daarmee voor dat Atlético in punten op gelijke hoogte kwam met FC Barcelona, dat zondag de uitwedstrijd speelt tegen Levante.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.