Terug

Volg Vandaag Inside

Griezmann voor de derde keer vader geworden op 8 april

Griezmann voor de derde keer vader geworden op 8 april

8 apr 2021, 17:15

Twee dagen voor de 'Clásico' tegen Real Madrid is aanvaller Antoine Griezmann van FC Barcelona helemaal in de wolken. De 30-jarige Griezmann meldde via sociale media de komst van zijn derde kind: Alba. Het meisje werd donderdag om 10.24 uur geboren, zo onthulde haar vader enkele uren later.

Griezmann en zijn Spaanse vrouw hadden al een dochter en een zoon, die ook allebei op 8 april werden geboren: dochter Mia op 8 april 2016, zoon Amaro op 8 april 2019.

De Fransman speelt sinds 2019 voor FC Barcelona. Daarvoor kwam hij uit voor de Spaanse clubs Atlético Madrid en Real Sociedad. Griezmann maakte dit seizoen in 27 competitieduels acht doelpunten. FC Barcelona, de nummer 2 van de ranglijst met 1 punt achterstand op Atlético Madrid, speelt zaterdagavond in de Spaanse hoofdstad tegen Real. De titelverdediger heeft 2 punten minder dan de ploeg van trainer Ronald Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.