Terug

Volg Vandaag Inside

Griezmann schiet Atlético langs Espanyol

Griezmann schiet Atlético langs Espanyol

22 dec 2018, 19:35

MADRID (ANP) - Atlético Madrid heeft de thuiswedstrijd tegen Espanyol met 1-0 gewonnen. Antoine Griezmann besliste het duel kort na rust uit een strafschop, toegekend na een overtreding in het zestienmetergebied op Koke. Angel Correa rondde die aanval prachtig af, maar de scheidsrechter had op dat moment al gefloten voor een strafschop. Griezmann schoot de bal vanaf 11 meter hard en vol overtuiging in de kruising: 1-0.

De Franse aanvaller was vorige week tegen Real Valladolid (3-2) ook al beslissend met twee doelpunten en een assist. Griezmann maakte toen tien minuten voor tijd de winnende treffer.

Atlético Madrid kwam door de zege op 34 punten, evenveel als koploper FC Barcelona, dat later op zaterdag Celta de Vigo ontvangt. Espanyol neemt met 21 punten de twaalfde plek in La Liga in.

Real Madrid, de nummer vier van de ranglijst, komt dit weekeinde niet in actie vanwege de deelname aan het WK voor clubs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.