Terug

Volg Vandaag Inside

Griezmann leidt Frankrijk langs Duitsland

Griezmann leidt Frankrijk langs Duitsland

17 okt 2018, 00:47

SAINT-DENIS (ANP) - Antoine Griezmann heeft Frankrijk in de Nations League aan een overwinning op Duitsland geholpen. De aanvaller van Atlético Madrid maakte beide doelpunten van de wereldkampioen in het Stade de France: 2-1. Voor de Duitsers betekende het de tweede nederlaag op rij in de nieuwe landencompetitie, na de 3-0 zaterdag in Amsterdam tegen het Nederlands elftal.

Frankrijk staat nu in groep 1 van divisie A royaal aan kop met zeven punten uit drie wedstrijden. Oranje volgt met drie punten uit twee duels. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman verloor vorige maand in Saint-Denis, een voorstad van Parijs, ook met 2-1. Duitsland heeft na drie optredens in de Nations League pas één punt. Volgende maand zijn de laatste twee wedstrijden: Nederland - Frankrijk (16 november in Rotterdam) en Duitsland - Nederland (19 november in Gelsenkirchen).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.