Terug

Volg Vandaag Inside

'Griezmann keert terug bij Atlético Madrid'

'Griezmann keert terug bij Atlético Madrid'

31 aug 2021, 22:12

Antoine Griezmann is dichtbij een terugkeer naar Atlético Madrid. Volgens Fabrizio Romano bevinden de onderhandelingen tussen FC Barcelona en Atleti zich in de afrondende fase.

Eerder op de dag maakte ESPN melding van een mogelijke transfer van Griezmann naar Atlético Madrid. De sportzender meldde dat Barcelona een ruildeal had aangeboden, waarbij Joao Felix en Griezmann van club zouden wisselen.

De ruildeal tussen de twee clubs is inmiddels van de baan, maar Atlético Madrid hoopt nog wel op de komst van Griezmann. Atlético-trainer Diego Simeone zou graag weer met de Franse aanvaller willen werken. Wel zou het erg lastig worden om de deal voor het verstrijken van de transferdeadline af te ronden, weet Romano. Volgens de transferexpert is een huurovereenkomst met een verplichte koopoptie het meest realistisch.

Barcelona kampt met financiële problemen en zou met het vertrek van Griezmann veel ruimte in het salarishuis vrijmaken. De Franse aanvaller kwam twee jaar geleden voor 120 miljoen euro over van Atlético.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.