Terug

Volg Vandaag Inside

Griezmann helpt Atlético aan zege

Griezmann helpt Atlético aan zege

26 aug 2018, 00:21

MADRID (ANP) - Antoine Griezmann heeft Atlético Madrid aan de eerste competitiezege geholpen. De Franse aanvaller maakte het enige doelpunt van zijn ploeg in het thuisduel met Rayo Vallecano (1-0).

Griezmann is Atlético Madrid trouw gebleven, ondanks veel interesse van onder meer FC Barcelona. Hij kan bij de supporters van Atlético Madrid niet veel fout meer doen. De fans trakteerden hem al voor het duel op een ovationeel applaus toen hij de wereldbeker liet zien die hij met de Franse ploeg op het WK in Rusland veroverde.

Atlético Madrid opende afgelopen week de competitie met een gelijkspel tegen Valencia (1-1). Rayo Vallecano verloor ruim van Sevilla: 1-4.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.