Terug

Volg Vandaag Inside

Griekse regering geeft officieel toestemming voor PAOK - PSV

Griekse regering geeft officieel toestemming voor PAOK - PSV

3 nov 2020, 19:49

De Griekse regering heeft officieel laten weten dat de wedstrijd in de Europa League tussen PAOK en PSV van donderdag gewoon kan doorgaan. Er was even onduidelijk omdat in speelstad Thessaloniki weer strikte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn genomen.

PAOK heeft de overheid de garantie gegeven dat alle gezondheidsprotocollen strikt zullen worden nageleefd. Alle andere sportwedstrijden in Thessaloniki, waaronder de voetbalwedstrijd tussen Aris en AEK Athene in de Griekse competitie, zijn vooralsnog uitgesteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.