Terug

Volg Vandaag Inside

Griekse rechtbank: 'Maguire schuldig aan drie zaken'

Griekse rechtbank: 'Maguire schuldig aan drie zaken'

25 aug 2020, 21:30

Een rechtbank op het Griekse eiland Syros heeft dinsdag de Engelse voetballer Harry Maguire veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 21 maanden en 10 dagen. De international kreeg de voorwaardelijke straf mede omdat het zijn eerste veroordeling betreft.

Maguire werd aan drie zaken schuldig bevonden. Het ging voor de 27-jarige aanvoerder van Manchester United om zware mishandeling, verzet bij zijn arrestatie en meerdere pogingen tot omkoping. Dit meldt Sky News.

Maguire mocht zaterdag de cel verlaten, nadat hij donderdag op het vakantie-eiland Mykonos was gearresteerd. Hij was verzeild geraakt in een kroegruzie. Tot nu toe heeft de international gezegd dat hij onschuldig is.

Naast Harry Maguire werden ook zijn broer Joe en een vriend van de twee gearresteerd. Ook zij werden aan meerdere zaken schuldig bevonden. De drie beroepen zich er op dat de ruzie uitbrak nadat de zus van Harry was geïnjecteerd met een drug, waarbij ze meteen haar bewustzijn verloor.

Volgens de aanklagers wachten de vermeende slachtoffers van de drie nog steeds op excuses. "Van een sportman verwacht ik dat hij de consequenties van zijn daden onder ogen ziet en sorry zegt", zei één van hen.

Maguire werd op de dag van de rechtszaak wel door de Engelse bondscoach Gareth Southgate geselecteerd voor de komende wedstrijden in de Nations League.

Johan kreeg ooit een klap voor z'n bek van een vrouw. Bekijk het fragment hieronder!

Johan kreeg klap voor z'n bek van vrouw!
4:36
Johan kreeg klap voor z'n bek van vrouw!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.