Terug

Volg Vandaag Inside

Griek Kolovos verlaat Willem II per direct

Griek Kolovos verlaat Willem II per direct

1 jan 2019, 13:35

TILBURG (ANP) - Willem II neemt per direct afscheid van Dimitris Kolovos. De Griekse middenvelder maakt het seizoen op Cyprus af bij AC Omonia op Cyprus. Beide partijen hebben in goed overleg besloten het huurcontract te ontbinden.

Kolovos kwam in de zomer op huurbasis over van KV Mechelen. In het halfjaar dat hij in Tilburg was, kwam hij in actie in drie eredivisiewedstrijden.

De 25-jarige Griek had bij de club aangegeven dat hij meer wilde spelen en daarom naar een andere club wilde. Willem II heeft meegewerkt aan dat verzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.