Terug

Volg Vandaag Inside

Grealish oneens met kritiek over alcoholgebruik: 'Waarom zou ik er niet van genieten?'

Grealish oneens met kritiek over alcoholgebruik: 'Waarom zou ik er niet van genieten?'

21 juni 2023, 11:28

Jack Grealish is het niet eens met alle kritiek die hij krijgt over zijn alcoholgebruik tijdens de treble-festiviteiten van Manchester City. De Britse vleugelaanvaller ging op sociale media dagenlang viraal met verschillende foto's en video's, wat leidde tot hilariteit, maar ook tot kritiek.

Na afloop van de 7-0 zege van Engeland in het EK-kwalificatieduel met Noord-Macedonië, reageerde Grealish voor het eerst tegenover Channel 4 op de kritiek: "Ik heb natuurlijk ook gelezen en gehoord dat sommige mensen wat moesten zeggen over de manier waarop ik tekeer ging tijdens alle festiviteiten, maar je moet niet vergeten dat ik niet alleen was. Het hele team was erbij."

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

"Waarom zou ik er niet van genieten?", vraagt Grealish zich verder af. "Mijn seizoen heeft twaalf maanden geduurd en ik heb net drie prijzen gewonnen. Over vier weken begin ik pas weer met trainen. Dan zal ik weer gretig genoeg zijn om er het beste van te maken. Ik wist wat ik aan het doen was. Dit is gewoon wie ik ben. Zo feest ik normaal ook, al moet ik wel zeggen dat ik het er extra van heb genomen omdat we de treble hebben gewonnen", aldus de 27-jarige Grealish.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.