Terug

Volg Vandaag Inside

Gravenberch: 'Ik wil dolgraag bij Ajax blijven'

Gravenberch: 'Ik wil dolgraag bij Ajax blijven'

18 apr 2021, 23:07

Ajax hoeft niet bang te zijn dat Ryan Gravenberch aan het einde van het seizoen al inzet op een lucratieve transfer. "Ik moet me nog meer ontwikkelen. Als ik er klaar voor ben, dan ben ik er klaar voor, maar nu nog niet", zei hij na de zege op Vitesse in de bekerfinale (2-1).

Gravenberch speelde twee matige wedstrijden tegen AS Roma in de Europa League. Hij kreeg te maken met strikte mandekking. Dat is hij nog niet gewend. "Die nummer 42 bleef maar tegen me aanlopen", doelde de 18-jarige middenvelder op Amadou Diawara. "Ik had daar een betere oplossing voor moeten vinden."

Gravenberch hoorde in de bekerfinale bij de betere spelers van Ajax. Met zijn 'verkeerde linkerbeen' maakte hij de openingstreffer. "Die zat er lekker in", zei hij. "Ik had dat doelpunt even nodig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.