Terug

Volg Vandaag Inside

Gravenberch toegevoegd aan selectie Nederlands elftal

Gravenberch toegevoegd aan selectie Nederlands elftal

11 nov 2020, 14:34

Bondscoach Frank de Boer heeft voetballer Ryan Gravenberch toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. De 18-jarige middenvelder van Ajax werd aanvankelijk opgeroepen voor Jong Oranje, dat woensdag start met de voorbereiding op de laatste twee EK-kwalificatiewedstrijden.

Gravenberch traint woensdag nog mee met de ploeg van KNVB-coach Erwin van de Looi, om vervolgens donderdag aan te sluiten bij het Nederlands elftal. Met de entree van Gravenberch bestaat de selectie van Oranje uit 24 spelers.

Oranje speelt woensdagavond om 20.45 uur in de Johan Cruijff ArenA een oefenwedstrijd tegen Spanje. Zondag 15 november staat het Nations League-duel met Bosnië en Herzegovina in Amsterdam op het programma. Woensdag 18 november speelt het Nederlands elftal in Chorzów de Nations League-wedstrijd tegen Polen.

Bondscoach Frank de Boer zei dinsdag zich zorgen te maken over blessures. Bekijk hieronder het fragment.

De Boer maakt zich zorgen om blessures: 'Money rules'
0:59
De Boer maakt zich zorgen om blessures: 'Money rules'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.