Terug

Volg Vandaag Inside

Gravenberch speler van de maand maart in Eredivisie

Gravenberch speler van de maand maart in Eredivisie

2 apr 2021, 20:26

Ryan Gravenberch is uitgeroepen tot de speler van de maand maart in de Eredivisie. De 18-jarige middenvelder van Ajax heeft volgens de statistieken en stemmen van de voetballiefhebbers het beste gepresteerd. Hij kreeg de bijbehorende award vrijdagmiddag uitgereikt op sportcomplex de Toekomst in Amsterdam.

Gravenberch won met Ajax de drie competitiewedstrijden in maart en maakte een goal in het thuisduel met FC Groningen (3-1). Hij bereikte met de club de kwartfinales van de Europa League en als beloning voor zijn goede vorm maakte de Ajacied afgelopen maand ook nog eens zijn debuut in het Nederlands elftal.

In alle drie gewonnen wedstrijden in de Eredivisie tegen FC Groningen (3-1), PEC Zwolle (2-0) en ADO Den Haag (5-0) maakte Gravenberch de 90 minuten vol. De Amsterdammer viel in deze wedstrijden op met zijn goede passing: 149 passes op de helft van de tegenstander, het hoogste aantal van alle spelers in de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.