Terug

Volg Vandaag Inside

‘Gravenberch moet nieuwe Juventus vorm gaan geven’

‘Gravenberch moet nieuwe Juventus vorm gaan geven’

14 apr 2021, 11:57

Juventus ondergaat een teleurstellend seizoen. Het staat momenteel derde in de competitie met een achterstand van twaalf punten op Internazionale en het werd voortijdig door Porto uitgeschakeld in de Champions League. Verandering lijkt daarom op komst in Turijn waarbij specifiek twee Nederlanders worden genoemd.

beleeft een zeer teleurstellend seizoen en daarom lijkt er na dit seizoen het nodige te gaan veranderen in Turijn. Het gonst van de transfergeruchten rond La Vecchia Signora, die nu in verband wordt gebracht met Ryan Gravenberch en Robin Gosens.

Het Italiaanse Gazzetta dello Sport weet namelijk te melden dat Ryan Gravenberch en Robin Gosens in verband worden gebracht met De Oude Dame. De club van trainer Pirlo wil deze zomer wat vers bloed inbrengen. Daarbij wordt vooral Gravenberch genoemd als een speler die het 'nieuwe' Juventus vorm moet gaan geven. Ajax zou alleen veertig miljoen vragen voor de middenvelder, dat is te veel voor de Italiaanse grootmacht.

Eveneens aast Juventus op Gosens om de concurrentie met Alex Sandro aan te gaan. Atalanta Bergamo zet in op een transfersom van veertig miljoen, maar Juventus hoopt dat bedrag te drukken door Cristian Romero in een deal te betrekken.

Is Gravenberch de Eredivisie ontgroeid? 'Nee, nog lang niet!'

Is Gravenberch de Eredivisie ontgroeid? 'Nee, nog lang niet!'
3:38
Is Gravenberch de Eredivisie ontgroeid? 'Nee, nog lang niet!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.