Terug

Volg Vandaag Inside

Gravenberch per brancard van het veld in League Cup-finale tegen Chelsea

25 feb 2024, 17:54

Liverpool-speler Ryan Gravenberch is in de League Cup-finale tegen Chelsea vroegtijdig uitgevallen. De middenvelder moest het veld per brancard verlaten na een overtreding van Chelsea-middenvelder Moises Caicedo.

De overtreding kon op de nodige frustratie van Liverpool-manager Jürgen Klopp rekenen, gezien scheidsrechter Chris Kavanagh het afdeed zonder kaart. Voor Liverpool betekent de blessure de zoveelste tegenslag, gezien de blessures bij: Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Diogo Jota, Curtis Jones, Joel Matip, Darwin Núñez, Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai, Thiago Alcántara en Stefan Bajcetic.

Wim Kieft adviseerde Gravenberch bij Vandaag Inside om niet te snel de overstap naar het buitenland te maken. Bekijk het fragment over Gravenberch in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.