Terug

Volg Vandaag Inside

Gravenberch kampt met aanhoudende rugklachten

Gravenberch kampt met aanhoudende rugklachten

17 jan 2021, 21:03

Ryan Gravenberch weet niet of hij woensdag met Ajax in het bekertoernooi tegen AZ kan uitkomen. De maker van het enige doelpunt van Ajax in het thuisduel met Feyenoord (1-0) heeft weer last van zijn rug gekregen.

"Ik heb al jaren last van mijn onderrug", vertelde de 18-jarige Amsterdammer. "Maar in de eerste helft werd het nu erger en erger. Daarom heb ik in de rust om een wissel gevraagd. Als ik door had gespeeld zou het nog erger worden en ben ik er misschien langer uit. Ik wil er zo snel mogelijk vanaf, maar het komt steeds terug. Het gaat langzaam weg en dan komt het weer op. De laatste weken heb ik er meer last van en nu was het de druppel."

Gravenberch is niet het enige vraagteken bij Ajax voor het bekerduel met AZ. Ten Hag wisselde tegen Feyenoord ook Noussair Mazraoui, Sébastien Haller en Antony omdat ze niet meer fit waren. Hij hoopt dat Neres woensdag in Alkmaar voor het eerst sinds begin december weer wat minuten kan maken. "Als we tegen Feyenoord met 3-0 waren voor gekomen, dan had ik hem nu al gebracht", zei hij. "Want we hebben hem nodig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.