Terug

Volg Vandaag Inside

'Gravenberch in top drie grootste voetbaltalenten'

'Gravenberch in top drie grootste voetbaltalenten'

13 feb 2021, 14:02

De Franse sportkrant L'Équipe heeft vijf spelers uit de Eredivisie een plek gegeven op de lijst van vijftig grootste voetbaltalenten in de wereld. Hoogst genoteerd staat Ryan Gravenberch van Ajax op de derde plaats. Hij heeft alleen Ansu Fati van FC Barcelona en Eduardo Camavinga van Rennes boven zich.

L'Équipe hanteert als criterium voor de talentenlijst dat spelers geboren moeten zijn na 1 januari 2001. Gravenberch is 18 jaar oud.

Myron Boadu van AZ bezet de tiende positie, Mohamed Ihattaren van PSV staat veertiende en zijn ploeggenoot Noni Madueke is de nummer 20 op de lijst. Lassina Traoré van Ajax is te vinden op de 48ste plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.