Terug

Volg Vandaag Inside

Gravenberch dolde met Berghuis tijdens EK: 'Hey Ajacied!'

Gravenberch dolde met Berghuis tijdens EK: 'Hey Ajacied!'

23 juli 2021, 19:25

Ryan Gravenberch kan het goed vinden met Steven Berghuis, de nieuwste aanwinst van Ajax. Beide spelers kennen elkaar namelijk al goed van het Nederlands elftal.

'We hebben wel met elkaar gedold, een beetje plagen. Hey Ajacied, zulke dingen. Uiteindelijk heeft hij de stap gemaakt, dat is heel mooi voor hem', vertelt Gravenberch in gesprek met Ajax TV.

'Ik kan het wel goed vinden met Steven', zegt Gravenberch. 'Bij het Nederlands elftal heb ik al met hem samengespeeld. De klik is er wel. Hij is zo spontaan, ik heb hem leren kennen bij Nederland. Daar konden we het ook goed met elkaar vinden. Het is een leuke jongen.'

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.