Terug

Volg Vandaag Inside

Gratis voetbalwedstrijden in Duitsland bezoeken? Binnenkort kan het!

Gratis voetbalwedstrijden in Duitsland bezoeken? Binnenkort kan het!

26 apr 2023, 10:52

Bij Fortuna Düsseldorf kan je binnenkort zonder kaartje een wedstrijd bezoeken. De Duitse voetbalclub zal namelijk bij meerdere wedstrijden geen entree heffen. Dit plan wordt woensdagmiddag gepresenteerd onder de leus 'Fortuna voor iedereen', meldt BILD.

Het is de bedoeling dat de eerste drie thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2023/24 gratis te bezoeken zijn. Als dit bevalt zullen er meer wedstrijden komen waar geen entree betaald hoeft te worden. De ticketinkomsten van Fortuna Düsseldorf liggen momenteel tussen de 7 en 8 miljoen euro. Sponsoren zullen deze misgelopen inkomsten dekken, de club zou met verschillende topbedrijven al contracten voor de komende vijf jaar hebben afgesloten.

Momenteel is het gemiddelde bezoekersaantal in Düsseldorf 29.378. De voetbalclub hoopt dat met de gratis toegangskaartjes het bezoekersaantal gaat stijgen en de verkoop van de merchandise omhoog gaat. De Merkur Spiel-Arena, de thuisbasis van Fortuna Düsseldorf, biedt plaats aan 54.600 toeschouwers. Seizoenskaarthouders mogen wel gewoon hun plek behouden. Ook uitsupporters zijn welkom zonder te betalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.