Terug

Volg Vandaag Inside

Grap Ziggo Sport-verslaggever valt verkeerd bij Koeman: 'Domme opmerking van je'

Grap Ziggo Sport-verslaggever valt verkeerd bij Koeman: 'Domme opmerking van je'

15 juni 2023, 10:37

Het Nederlands elftal heeft woensdagavond na een zenuwslopende verlenging met 2-4 verloren van Kroatië, waardoor zij niet zullen deelnemen aan de finale van de Nations League. Na afloop van de wedstrijd was bondscoach Ronald Koeman enigzins aangeslagen, vooral toen hij werd geconfronteerd met een grap van Ziggo Sport-verslaggever Bas van Veenendaal.

Direct na het laatste fluitsignaal stond Koeman een verslaggever van Ziggo Sport te woord. Aan het einde van het interview stelde Van Veenendaal de vraag of de nederlaag tegen Kroatië beter voelde dan die tegen Frankrijk enkele maanden geleden, ondanks het feit dat Oranje opnieuw veel tegengoals had geïncasseerd. Het leek er echter op dat Koeman de vraag niet helemaal begreep. "Ja, wat moet er beter? Die laatste twee tegengoals tel ik niet, want dat is een verlenging waarin je alle risico's van dien neemt. Dus dat is anders," antwoordde de bondscoach.

Vervolgens maakte Van Veenendaal gebruik van zijn gevoel voor humor. "Als we die andere tegengoals ook niet meetellen, dan heb je gewonnen." Hoewel Koeman's reactie serieus was, kwam zijn frustratie duidelijk naar voren: "Ja, als je het zo bekijkt... Het is een beetje een domme opmerking van je, trouwens. Was dit een grapje? Zo kunnen we ook zijn in Nederland, hè, na zo'n wedstrijd."

Het Nederlands elftal zal zich snel moeten herpakken, want zondagmiddag spelen zij de troostfinale in Enschede. Tegen wie Oranje zal strijden voor de derde plaats is nog niet bekend. Het team zal het opnemen tegen de verliezer van het duel tussen Italië en Spanje, dat vandaag wordt gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.