Terug

Volg Vandaag Inside

'Graham Potter wijst Ajax af'

'Graham Potter wijst Ajax af'

9 mei 2024, 20:48

Graham Potter wordt niet de nieuwe trainer van Ajax. Dat meldt The Athletic donderdagavond. Hij zou de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij Ajax hebben afgewezen.

Potter zou wel onder de indruk geweest zijn van de Amsterdamse club, maar hij zou gevoeld hebben dat Ajax op dit moment niet het juiste project is voor hem. Potter is clubloos sinds zijn vertrek bij Chelsea in april 2023.

Ajax is op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen, aangezien interim-trainer John van 't Schip aan het eind van het seizoen stopt als hoofdcoach. Ook Erik ten Hag en Nice-trainer Francesco Farioli werden eerder in verband gebracht met Ajax.

Bij Vandaag Inside gaf Johan Derksen het advies aan Ajax om te wachten op Erik ten Hag. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.