Terug

Volg Vandaag Inside

Graafschap speelt thuis gelijk tegen ADO

Graafschap speelt thuis gelijk tegen ADO

1 mrt 2019, 23:01

DOETINCHEM (ANP) - De Graafschap heeft vrijdag op eigen veld niet kunnen winnen van ADO Den Haag. Op de Vijverberg van Doetinchem werd het 1-1.

In de 32e minuut kwam ADO op voorsprong. Sheraldo Becker scoorde, na een goed lopende uitval via Lex Immers en Abdenasser El Khayati. In de slotfase maakte Youssef El Jebli met een hard schot gelijk.

Bij de thuisclub viel doelman Hidde Jurjus in de 40e minuut uit. Bij het nemen van een uittrap raakte hij geblesseerd, ogenschijnlijk aan een hamstring. Nigel Bertrams kwam hem vervangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.