Terug

Volg Vandaag Inside

Gözübüyük mag in Servië belangrijke interland fluiten

Gözübüyük mag in Servië belangrijke interland fluiten

12 nov 2019, 10:48

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft donderdag in Belgrado de leiding over de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Servië en Luxemburg. De Europese bond stelde de 34-jarige Haarlemmer aan voor het duel in de Servische hoofdstad. Het gastland moet winnen om kans te blijven maken op plaatsing voor het EK van volgend jaar.

Servië staat in groep B op de derde plaats met tien punten, één minder dan Portugal. Oekraïne is met negentien punten al zeker van deelname aan het EK. Portugal, de regerend kampioen van Europa, speelt donderdagavond in Faro tegen hekkensluiter Litouwen dat tot nog toe één punt pakte. Op de laatste speeldag in deze poule neemt Servië het in Belgrado op tegen Oekraïne, Portugal speelt uit tegen Luxemburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.